2011-12-01

Natur JulAtt prata om Julmys är något som inte är svårt för mig, det är formligen njutbart. Denna jul så lockas vi att dekorera och julfixa med allt från naturen. Från gran, en och tall till äpplen, apelsin och nejlikor.  Till Polhem Pr var frekventa Facebook personlighetet, bloggare och VIP inbjudna för att få julstädningstips från Volta och julmys och pyssel från mig. Det blev en mycket stämningsfull kväll med julmys, doft och god mat.

Julbord
Bockbordet från Jimmy Schönning HEM gjorde plats för tända doftljus från Granit och lådor med mossa och hyacinter. Enklaste sättet att få rätt juldoft och vackra julblommor i hemmet.
Taklampan Soomkai klädd för julens festligheter i små vackra enekvistar för rätta juldoften. 


Frostad frukt.
Pensla frukt med äggvita och sikta florsocker över för en frostad julig look.
Zinkfatet i tre våningar från Granit.

Fönsterfix
Vitfärgade grenar formade till ett hjärta upphängt med tråd.  Fäst en liten enegren och häng en griffelkula från Granit och skriv där eller rita ditt julbudskap för enklaste julfixet.

Fruktring
För att kunna fästa nejlikoförsedda apelsiner och vackra juliga äpplen till en vacker ring så tillverka en metallring med piggar på vilka frukten fästes. Julkul!

Julblommor
Maximera juldoften med massor med hyacinter gärna planterade i tilltagna stora kärl ställt på golvet med  mycket grön kuddmossa och vackra stenar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt! Den här trenden gillar jag, och har alltid gillat, så vi får hoppas att den håller i sig... :-)
Hälsn Susanne

Jimmy Schönning HEM sa...

Låt oss alltid hålla fast vid det vi gillar. Även om det inte är trend. Jag som du har alltid gillat just denna stil. Kommer alltid att göra det oxå :)

Karoleen sa...

Tack snälla för en fantastiskt rolig kväll Jimmy! =)