2011-12-13

Glad Lucia

Klev lite trött upp i morse och tog med mig täcket ner till soffan och satte på tv2 på det underbara sångliga Luciafirandet från Göteborg. Visst var det bra? 
 
Gillade allt. Njöt av sången och stämningen.
Har fortsatt hela dagen att sjunga och nu när det blir mörkt så tänder jag ljus och njuter faktiskt av decembermörkret.


Glad Lucia önskas från Jimmy på Ensta Strand

Någon som sjungit i Lussetåg idag ? 
Kommentera mera :)

5 kommentarer:

Marie sa...

Väntar på att mina döttrar ska sjunga... men de har blivit för stora.... tänker tillbaka på när de var små !!! nu får man titta på lucia på tv:n.... men det får gå det med... ha en go eftermiddag o kväll.... blev såååå sugen på att börja blogga igen, så välkommen !!
kram "Minana Marie"

Jimmy Schönning HEM sa...

Visst är det underbart med levande uppträde och sång i alla former :)

Börja blogga om du känner för det Marie

Marie sa...

Tack för uppmuntran Jimmy !!!! men mitt bloggande har ju varit en berg o dalbana ju... men nu är jag riktigt sugen igen.. ikväll blir det att krypa upp i tv-soffan framför Äntligen hemma..... äntligen :)

tina sa...

Nej inget sjungande i lussetåg, men dock lite nynnande till luciasånger på spotify än så länge=) Ska se reprisen ikväll, det hör till! Tack för din inspirerande blogg, jag har hittat hit för inte så länge sedan och och får inredningsinspiration i massor!!!

tina =)

Anonym sa...

Lussefirandet här hemma har bestått av 9-åringen som gått runt och sjungit lussesånger och "Tänd ett ljus..." både morgon och eftermiddag, jättemysigt!
Den ursnygga brandsläckaren kom idag men tyvärr försvann dagsljuset innan jag hann fota. Mailar bilder till dig imorgon.
Ha en fin kväll!
Susanne