2011-12-18

Partyseason

Tur att vi i December och Julens tid har så mycket att fira. I det mörker som omger oss så är det helt underbart att njuta ljus i sällskap. I fredags hade jag vänner hemma på mat, mys och massor med babbel runt allt från tarot till bröststorlek.
Läs om vår kväll på Amazonbloggerskan 
Vicky Hanssons blogg Vicky WorldPå lördagen så åkte jag in till stan och var på Julmiddag hos vänner och kom hem sent inpå natten och idag så har jag bara kommit ur soffan för att gå en halvmilsprommis i gråslasket. 

Tur att det är så mycket Harry Potter filmer på burken. Njuter av scenografierna i dessa filmer. Vilka intriörer. Inspirerade av stor arkitektur och så intrikata och njutbara. Skulle mer än gärna ha ett bibliotek som detta. Har du fått interiör inspiration 
från Potter ?Can´t get out of the sofa today so happy that TV is showing Harry Potter like mad. Love the scenography. So inspired from great architecture. So full of fantastic details. 

If you want to know who came to dinner on Friday to make me so tired after also being on a Xmas dinner at friends Sat you follow the link above saying Vicky World. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Fantastiska bilder från ett intressant hem på Vickys blogg! Gillar dörrarna i hallen!
Kudden, absolut den stora. Tänk att pösa in sig i den i soffan framför TVn! Njuter också av interiörerna i Potterfilmerna även om hemmet är mer inspirerat av Ernst än av Hogwarts... Saknar lite yta för ett sånt bibliotek, tyvärr.
Må så gott!
Susanne