2013-11-11

House rescue


Inredare Maria Celin och jag har börjat spela in TV3´s välgörande program Husräddarna både i Mälardalen och i Skåne. Är så oerhört tacksam för att få jobba för ett TV program som verkligen gör gott.

I den nya programserie som om ni missat första säsongen av, kommer att sändas en helt ny och uppdaterad variant av nu till våren. 

Detta smarta koncept att med hjälp av Trygghansa återbygga familjernas hus eller lägenhet efter allt från totalbrand till  force majeure av okänt slag och sedan bistå och hjälpa dem i alla val som måste tas om hand i allt från att inskaffa allt som saknas i garderben till allt som saknas i huset som helhet. 

Vi kommer som inredare in och hjälper familjen hitta sin stil igen, göra om det man önskat när man nu får en ny bostad och hitta det man blivit av med. 

Maria Celin som ni föresten även hittar som bloggerska här är en suverän inredare och vi har redan ett så bra samarbete att detta kommer bli en ren glädje i jobbform för mig.

 Kolla även in Maria´s hemsida för att se allt kul hon gjort. Vi är båda så lyckliga att få vara del av detta gäng från Jarowskij som fått möjligheten att hjälpa dessa familjer och individer som är ett fåtal av alla de som vart år drabbas av det oerhört svåra att helt och hållet förlora sitt hem. 

Oftast så är dessa mäniskor vi träffar oerhört tacksamma för att de överlevde. 
Vi får höra många historier om överlevnad. Var gång får man en tankeställare. 
Var glad över det jag har!

Att sedan få hjälpa till göra det bästa av den viktigaste plats i livet för oss alla. Vårt hem. 

 _____________________________________

 

This coming spring Maria Celin and I will be the new rescue team for the Swedish TV3 show Husräddarna, which could be Houserescue in swedish or Houserescuers to be exact. 

Inga kommentarer: