2012-03-12

Högt flygande idéer


För att kunna få plats med alla lampor som jag vill ska kunna hänga över bordet på SVEA 126 så har jag  realiserat en idé jag  burit på länge.
Helt enkelt att fixa ett enkelt sätt att hänga upp allt man vill. 
 För att kunna lätt ändra och byta lampor/armaturer och för att kunna hänga upp allt från dekoration till torkade kryddor (ser du  chilin?) så har jag låtit skruva upp två järnstänger av den typ som man köper på metervara till garderober i taket. 

Samma typ kommer jag använda till gardinstång och som stänger vid sängen för att kunna ha svarta sammetsdraperier som omsluter sängen. 

Fästen av olika slag finns i järnaffärer. Själva stängerna finns i olika materialutförande. Är själv mycket nöjd med reslutatet. 
Vad tycker du ?  Making it possible to hang what I like in the ceiling over the table at SVEA 126.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ursnyggt!! Du gav mig just en idé till gardinstänger i lite rufft utförande. Var har du köpt stängerna? Har inte sett dem i järn förut...
Dessa vill jag absolut ha tag på!

Kram
Susanne

Jimmy Schönning HEM sa...

KUL att du gillar det. De finns på många ställen, men jag vet garanterat att Hornback och Bauhaus har dem. De är tänkta som garderobs stänger. Även Fredells har dem här i Stockholm. Byggvaruhus och större järnaffärer.
Lycka till :)

me and alice sa...

Snyggt!!!!!
Måste nog också göra något liknande! Bara älskar dina idéer Jimmy!
I dag kom avin med posten så i morron bitti hänger jag på låset när vår lilla post öppnar!

Vilken dag jag har haft. Först fick jag avin om att världens snyggaste kudde kommit sedan vann jag NY resan med mixmegapolplanet!
kram Susanne

marianne sa...

toppenbra iden och snygg