2011-09-07

Numerology


According to Wikipedia :
Numerology
is any study of the purported mystical relationship
between acount meassurment and life.

Numbers surely have played and will play a big part in my life. I love them.
Found these large aluminium numbers at www.fasadsiffra.se
Had them a long time and meant to put them up and now they finally found their place.
I live at number 41.
Welcome over to the numerologist.

Jimmy

3 kommentarer:

Malin sa...

Vilken vacker fasadsiffra. Jag tycker det är skoj att man tänker mer på dess design idag än förr. Kul med desig utanpå huset också istället för de vanliga trista siffrorna som alla alltid använt. Trevlig söndag!

Vera sa...

Lovely!
Första gången jag kommit in på din sida & blogg, men absolut inte sista. Var på Formex och tog då ett A4 om dig, som nu fick mig att kolla upp på riktigt.
Vilka underbara inspirerande bilder på din sida! Tack!

Jag bor med min familj i ett småländskt trähus i ett villakvarter i Skåne. Vi trivs i området. ..men i mina drömmar bor vi i en gammal industrilokal, med råa material och högt i tak :)
Måste ju få drömma!

Du har inga tips på hur man kan få den känslan i en "vanlig" lokal? Jobbar på det i min atelje. Loppis fyndat möbler och målat vita, i övrigt är det ljusa träslag, har även beställt ett litet zinkbord från Madam Stoltz.. men det funkar inte riktigt..

Ha en underbar dag!
/Vera

Jimmy Schönning HEM sa...

Visst är det vackert med siffror :)

Tips för att få Industrilokalkänsla i sin vanliga lokal/rum är att sätta upp korrugerad plåt eller en tapet med korrugerad plåt på väggen eller kolla in vår kollektion Patina tapeter som vi tagit fram av just denna anledning. Kolla på www.jimmyschonning.com

Lycka till:)

Jimmy