2012-04-14

Housewarming at Svea 126

 

Everything is in place. That´s why the Housewarming is tonight. So good to have my friends over for food and drinks. Will be doing a spicy salmon and sallad and some chicken aswell, which I will go out spice shopping for now I think.

Since it´s all in place I know I´m done here. Sveavägen 126 has been more than perfect for me for this time but now new adventures are awaiting. If you have not seen my blog before. Scroll down and see how I got to this result. 

Gripsholms is now taking care of selling Svea 126 for me. See their website here

7 kommentarer:

Erika L Norberg sa...

Grymt snyggt, bra jobbat!

Ingrid Antonsson sa...

Otroligt snygg och innovativ lösning. Jag har sett en del andra motsvarande lägenheter i huset, men inte någon som kommer i närheten av denna. Bra jobbat!
/Grannen bredvid

Jimmy Schönning HEM sa...

Kul att få höra av grannen!
Tack Ingrid Antonsson

/ Jimmy

Anna, webbredaktör Hemnet sa...

Hej Jimmy!

Så roligt att se din lägenhet - den är verkligen nåt extra. Jag skulle vilja visa den på vår Facebook-sida, som vi ibland gör med spektakulära bostäder. Är det okej med dig att jag gör det och skriver att det är din lägenhet? Har redan sett den i diverse bloggar, men vill ändå kolla med dig först!

Jimmy Schönning HEM sa...

Hej Anna
Tack för att du frågar.
Välj gärna bilder och maila dem till mig - bilderna och mitt innehåll vill jag ju inte skall knyckas utan att fråga mig. Trots att det händer hela tiden. Alls som vill använda mitt material i sin blogg bör höra av sig.

Anna, webbredaktör Hemnet sa...

Hej igen!

Lägenheter ligger ju ute på Hemnet redan så jag kommer i så fall inte att manuellt välja ut några bilder, utan publicera länken till lägenheten. Då förhandsvisas någon av de fem första bilderna på Facebook. Så här ser vår Facebook-sida ut: http://www.facebook.com/hemnet.se

Jag förstår till fullo att du är rädd om ditt material - det ska du vara!

/Anna

Jimmy Schönning HEM sa...

Jag förstår Anna, då är det bara att länka. Skicka mig en länk till js@jimmyschonning.com så jag vet hur det blir.
Tack