2012-11-21

Vinn priset Sveriges snyggaste kök

Fick just denna pressrelease och insåg att jag aldrig tävlat med min inredning någonsin. 
Webredaktören Cecilia Öhrn föreslog jag skulle tävla själv och tror jag skall göra det. Är så stolt över köket i huset på Ensta Strand så det skall jag sända in. 
Ska du vara med ?

Sköna hem utser Sveriges snyggaste kök

Svenskarna älskar verkligen sina kök, och lägger varje år enorma summor på att renovera och installera nya kök. Men hur ser Sveriges snyggaste kök ut egentligen?

Det är Sköna hem mycket nyfikna på och utlyser nu en tävling där tidningen dammsuger Sverige på de läckraste köken i landet, för att kunna kora Sveriges snyggaste kök.
– Vi ser ett stort och växande intresse av att vilja inspireras av andras hem och se vilka lösningar och materialval de gjort, säger chefredaktör Claes Blom. Köket är den plats där mina läsare drömmer om att spendera mer tid och ett härligt inrett kök är en förutsättning för att den drömmen ska kunna gå i uppfyllelse.

Att delta i tävlingen är enkelt, du laddar upp en bild av ditt kök på Skönahem.com där läsarna slutligen kommer att rösta fram tio finalister. Ur denna grupp röstas sedan en vinnare fram av en jury under ledning av chefredaktör Claes Blom.

På Skönahem.com finns all information och här samlas också alla inlämnade bidrag för beskådning för läsarna.
– Många läsare är igång och planerar nästa års köksprojekt och här får man en chans att inspireras av läsarnas bilder, säger Cecilia Öhrn, webbredaktör för Sköna hem.

Vinnaren får sitt kök professionellt fotograferat och publicerat i Sköna hem och på skönahem.com.

I prispotten ligger även tre stycken Kitchen Aid som går till vinnarköket samt silver- och bronsplats.

Den 4 februari presenteras vinnarköket på Skönahem.com, för att sedan publiceras i Sköna hem under våren/sommaren. Juryns beslut kan inte överklagas och en förutsättning för att kunna delta är att köket finns i Sverige.

Läs mer:
Se köken som tävlar härFör mer info kring tävlingen kontakta webbredaktör cecilia.ohrn@bt.bonnier.se.-------------------------------------------------
Swedish mag SKÖNA HEM where you could see my KAT BAN Studio in their Sept issue,  
is inviting us to take part in a Coolest Kitchen competition. Wanna play ? Inga kommentarer: